Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.11.24

Meglepetéssel indult az eledelgyűjtés

Pénteken újabb állateledel gyűjtést tartott a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Az akció közben meglepetés is érkezett: egy lelkes állatvédő egyetemista csoport – önkéntes adományozó programjuk keretében – mintegy 50 kilogramm tápot, valamint macskaalmot, etetőtálakat és meleg holmikat adott át a szervezet munkatársainak.

Újabb állateledel gyűjtést tartott a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. November 24-én, pénteken a vásárhelyi Interspar áruházba települtek ki a szervezet önkéntesei, hogy az éhező állatoknak gyűjtsenek. Az akcióban összesen 200 kilogramm tápadomány gyűlt össze pár óra alatt. A gyűjtést természetesen most is diákok segítették, akik az 50 órás közösségi szolgálatukat teljesítik az egyesületnél.

Már a program kezdetekor hatalmas meglepetés is érte az állatvédőket. Egy egyetemistákból álló lelkes állatvédő csoport csaknem 50 kilogramm eledelt, emellett macskaalmot, etetőtálakat és meleg holmikat adott át a szervezet munkatársainak. A gyűjtést már korábban megszervezték önkéntes adományozó programjuk keretében.

Az adományból biztosan jut annak az elütött cicának is, akit még október közepén vett gondozásba az egyesület. Szerencsére nagyon szépen gyógyul a sebe, néhol már a szőre is kezd visszanőni. Bár a járás még nehézkes neki, hiszen mindkét hátsó lába eltört, kimondottan boldog a gondos ápolásnak köszönhetően. Mikuláskor újabb vizsgálat vár rá, ekkor kiderül, hogy kell-e műteni a lábait.

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.
(forrás: Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete)