Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.09.23

Ideiglenes befogadókat toboroznak a Vásárhelyi Állatvédők

Ideiglenes befogadókat toboroz az ország egész területéről a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Az utóbbi időben nemcsak Hódmezővásárhelyről és környékéről kap bejelentést a szervezet, hanem például Pest vagy Borsod megyéből is. A nehéz helyzetbe került, kidobott vagy éppen sérült állatoknak azonnali segítség kell, ennek a leggyorsabb és leghatékonyabb módja, ha helyben találhatnak ideiglenes, később pedig végleges otthonra.
Ideiglenes befogadónak bárki jelentkezhet, aki biztonságos helyet és nyugodt körülményeket, szeretetet nyújt egy-egy kutyának vagy macskának. Az egyesület segít az ellátásban, például élelemmel, valamint az esetleges állatorvosi és szállítási költségek átvállalásával. Amennyiben valaki segíteni szeretne, de nem tud ideiglenesen állatokat befogadni, jelentkezhet önkéntesnek is, így például részt vehet a gazdikeresésben vagy további ideiglenes befogadók felkutatásában.
Emellett az egyesület folyamatosan fogadja a tárgyi és pénzbeli adományokat is. Erre most különösen nagy szükség van, hiszen idén, de legkésőbb jövőre nyitja meg a szervezet az Állatvédelmi- és Szabadidős Központját, amelyhez a legapróbb segítség is számít.
A szervezet a www.hmvhelyiallatvedo.eu oldalon elérhető, valamint a Facebook közösségi oldalon is.


Képtalálat a következőre: „hand in paw”