Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.11.10

Gazdát keres black cat

Egy gyönyörű fekete, fiatal fiú cicus keresi leendőbeli gazdáját.

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány már egy ideje próbál gazdát találni a cicának, akit pár hónapja egy állatbarát hölgy talált Budapesten a tizenhatodik kerületbe. Természetesen nem hagyta magára, hanem a mai napig gondját viseli a cicának, azonban decemberben már nem fogja tudni ellátni, mivel elköltözik.

Ez a gyönyörű, játékos, fiú cicus már alig várja, hogy örökbe fogadják. Igazi szoba cicus, nagyon okos és szófogadó. Így, aki úgy gondolja, hogy felelősségteljes gazdija tudna lenni a macseknak, jelentkezzen érte az alapítvány elérhetőségein a www.orszagosallatvedo.hu címen.

Nagyon sok kóbor macska és kutya rója Magyarország utcáit, tudtuk meg az Országos Állatvédelmi Alapítvány közösségi oldaláról. Ám, a szervezet ezeket az állatokat felkarolja és jelenleg egy ivartalanítási alapot is kezdeményezett, amelynek célja, hogy minél több állatbarát csatlakozzon pénzadománnyal a kezdeményezéshez, egészen 2018. február 28-a, éjfélig. Az alapítvány akciójáról bővebben tájékozódhat a honlapcímükön keresztül.

                                               Országos Állatvédelmi Alapítvány fényképe.Országos Állatvédelmi Alapítvány fényképe.